Skip to content

VoIP

Estalvia fins a un 75% en el cost de les teves trucades, millora les prestacions i la qualitat del servei.

VoIP, “veu sobre protocols d’internet” és un mètode que modula els senyals analògics en digitals, pot transmetre per internet la comunicació a qualsevol part del món. D’aquesta manera, VoIP no és un servei, sinó una tecnologia. Aquesta, en un temps pròxim, substituirà les comunicacions analògiques dels nostres temps, oferint tots els avantatges que ens proporciona.

Característiques

Millor qualitat de les trucades

Amb una bona configuració del servei, tot dedicant l’ample de banda necessari, i amb una bona codificació de l’àudio la trucada té més qualitat que en la telefonia tradicional.

Millors prestacions

Accions com l’encaminament de trucades, la trucada en espera, el desviament de tot tipus de trucades, la sala de conferències, les marcacions curtes i moltes més ens permeten disposar de múltiples configuracions per a les nostres necessitats.

Estalvi de costos

L’estalvi en els costos de les trucades pot variar entre des d’un 15% a un 75%, tot depèn del tipus de trucada

Seguretat

Les connexions entre telèfons i centraleta es realitzen mitjançant VPN xifrades. Tot i això, si és necessari substituïm les VPN per certificats SSL.

Centraleta al cloud

Totes les centraletes són dedicades i estan allotjades a servidors cloud privats [AM1] per tal de poder aprofitar el màxim rendiment ofert pel servidor.

Resposta garantida

Sempre que ho necessitis i sense espera, per a qualsevol dubte o incidència tindràs un tècnic disponible.

Call Now Button