Skip to content

Oferta Telefonia IP

Estalvi

Telefonia IP és sinònim d’estalvi. La teva factura de telefonia es podrà veure reduïda notablement, en alguns casos més del 50%, respecte a serveis de telefonia convencional, com també a serveis de telefonia IP. I te’l podem oferir perquè per a nosaltres els clients són col·laboradors i sempre busquem la solució més adaptable i productiva; i amb un marge que beneficiï a les dues parts.

Millors
Prestacions

Per posar alguns exemples, et parlarem de marcacions curtes, priorització de trucades, sales de conferències, connexions xifrades, servidors privats… Però el més important és que configurem la centraleta segons les teves necessitats.

Un tècnic
per a tu

T’assignem un tècnic amb qui podràs contactar directament. No et farem esperar ni marejar-te amb un circuit de teleoperadors.

Tens preguntes?

No et preocupis, i t’ho respondrem tot 🙂

Calcula el teu pressupost

  • Aquesta promoció està subjecta a la contractació de tot el pack: trucades + centraleta + troncal. Si es vol fer una contractació parcial, no hi ha problema, només cal consultar les condicions amb els nostres tècnics.
  • Durant dos mesos el cost de les trucades de la teva factura de telefonia IP serà zero, no obstant això, la factura també inclou el cost de la centraleta i del troncal, perquè són necessaris per al funcionament del servei.
  • Abans que comencis a gaudir dels avantatges de la Telefonia IP amb Meutic, és necessari fer l’adaptació de la infraestructura tecnològica, la instal·lació i la configuració de la centraleta i els seus terminals corresponents. Per això es fa una anàlisi de la viabilitat i el cost, per tant, la instal·lació sempre estarà subjecta a la viabilitat de la infraestructura, però no et preocupis, que sempre trobem la solució.
  • Si et passes a telefonia IP, veuràs un gran estalvi en les trucades internacionals, però aquestes no van incloses en la promoció.