Skip to content

Nosaltres

L’empresa Meutic sorgeix arran de la motivació per millorar la productivitat dels serveis de telecomunicacions a les organitzacions. El fundador, Marcel Paredes és enginyer en informàtica de gestió i tècnic en telecomunicacions. Els seus 10 anys d’experiència en manteniment de xarxes li van fer veure la importància d’estar actualitzat en consonància als avenços tecnològics. Al 2017 va fundar Meutic amb l’objectiu d’oferir serveis de manteniment i implementació de projecte de millora, sempre treballant amb les tecnologies més punteres com els serveis de VoIP i la virtualització computacional.

La visió de Meutic, doncs, és protegir la infraestructura tecnològica de les empreses per a la seva tranquil·litat i seguretat. Però també volem anar més enllà i aconseguir que els nostres clients puguin arribar a estalviar en el manteniment de la infraestructura TIC a través de la implementació dels nostres serveis i projectes de millora. Com també que s’adapti al màxim a les seves necessitats i tingui un nivell òptim de productivitat.

Els nostres clients són col·laboradors ja que creiem que els seus beneficis també són els nostres. És per això que focalitzem la nostra tasca en la millora de les seves tecnologies de la informació i la comunicació.

Pere Canals, responsable de l’àrea comercial a Tecno-Equip Penedès.

El que em va cridar l’atenció des del principi va ser la franquesa, perquè és clau per poder agafar confiança. Sempre hi ha coses relacionades amb la informàtica que se’ns escapen, i en aquests moments és important tenir la convicció que t’aconsellaran adequadament. Al cap i a la fi, és tranquil·litat i es valora.

David Izquierdo, responsable d’IT & Sistemes a Bufet Miralbell Guerin.

La veritat és que tot molt bé. Voldria destacar la capacitat de resolució de problemes, la seriositat amb la feina, la disponibilitat i els coneixements tècnics.

Trini Santisteban, Departament d’Administració a Aplicaciones Santisteban, S.A.

Principalment destacaria la rapidesa en la resposta i en la posterior resolució de les incidències del dia a dia; també l’elevada capacitat de proposar diferents alternatives i preus a un mateix problema, donant l’oportunitat al client d’acabar triant l’opció que més li escau.

Clients

Call Now Button