Skip to content

Manteniment Informàtic

Despreocupa’t de la xarxa informàtica i oblida’t de les avaries, inverteix els recursos en el teu negoci, amb el nostre servei de manteniment per empreses.

Compromís amb resposta

Ens comprometem a atendre les incidències greus en un interval de 3 hores i les lleus en 48 hores. Si no és així, ens fem càrrec d’aplicar mesures extraordinàries.

Reducció de costos

Duem a terme tasques de prevenció i gestió de la teva xarxa. Ens anticipem als problemes quan encara no han esdevingut una incidència. Això fa que hi hagi una reducció de les aturades tècniques i del cost en les resolucions.

Contacta amb nosaltres per demanar la teva auditoria completament gratuïta i sense cap compromís. T – 930181629 | Formulari

Característiques del contracte

Bon estat de la xarxa

Fem auditories constants del bon funcionament de la xarxa i testejos preventius dels ordinadors per conèixer l’estat de la xarxa. Per tal de prendre les decisions més adequades a l’hora de millorar els equips o d’optimitzar recursos en l’activitat empresarial.

Reducció d’incidències

A través del monitoratge, controlem en tot moment les anomalies: alt consum de la memòria RAM o del microprocessador, còpies de seguretat fallides, problemes amb el software…

Assessorament i consultoria

La nostra experiència,  i  la dels col·laboradors del sector amb els que comptem, ens permet  tenir una visió general de les solucions més adients per als diferents escenaris tècnics.

Adaptabilitat horària

El nostre servei és de 8/5. Adaptem al màxim l’horari a l’activitat comercial del client. No obstant, som conscients de les urgències i diferents tipus d’horaris laborals: tenim solucions per a aquests casos.

Mínim de resposta garantit

Ens comprometem a començar una actuació d’una incidència de caràcter urgent en un mínim de 3h i les urgències de caràcter lleu en 48h. Si la resolució de la incidència requereix més temps, apliquem mesures extraordinàries.

Fidelització dels clients

El que ens fa estar orgullosos de la nostra tasca és poder oferir la millor qualitat en el nostre servei als clients, aquest és l’objectiu més important. Però, a més, agraïm la fidelitat dels nostres clients amb descomptes.

Les nostres àrees d’intervenció comprenen

Call Now Button